طراحی و نصب آسانسور
نصب آسانسور
طراحی آسانسور
طراحی و نصب آسانسور
۲- ارائه نقشه اولیه آسانسور به کارفرما: هنگام طراحی ساختمان نقشه اجرایی اولیه آسانسور جهت اجرای چاه و چاله و اجرای پلیت های انتظار به کارفرما تحویل می شود تا بر اساس نقشه های مستند نسبت به اجرای چاله آسانسور اقدام لازم را به عمل آورد.
۳- بازدید دوره ای و حین انجام کار جهت جلوگیری از اشتباهات هنگام اجرای چاه: از موارد خدمات دیگری که می توان اشاره نمود بازدید از مراحل اجرای چاهک و چاه و اجرای صفحه پلیت انتظار می باشد. هدف از این کار حداقل نمودن اشتباهات ناشاقولی و کاهش خطا در فضای مورد نیاز استاندارد می باشد.
۴- محاسبات بازگذاری آسانسور و محاسبات آهن کشی و ارائه نقشه آهن کشی: بعد از اجرای چاه آسانسور دپارتمان فنی نسبت به محاسبات بارهای وارده بر سازه آهن کشی اقدام می نماید و بر اساس بار نسبت به طراحی آهن کشی اقدام می کند و با توجه به شرایط موجود نسبت به انتخاب سازه جوشی و یا پیچ و مهره ای اقدام خواهد کرد. بعد از طراحی آهن کشی نقشه های اجرایی آهن کشی همراه با جزئیات اتصالات مربوطه و نوع و مقدار مورد نیاز جوش و یا پیچ و مهره اتصالات به کارفرما اعلام خواهد شد. همچنین همراه با نقشه ها، لیست آهن آلات مورد نیاز به کارفرما اعلام خواهد شد.
۵- ارائه نقشه نهایی آسانسور: بعد از اجرای چاه آسانسور و اجرای آهن کشی به صورت شاغول و استخراج ابعاد نهایی چاه، طراحی نهایی چاه آسانسور انجام میگیرد. ابعاد نهایی کابین به کارفرما اعلام می شود و نقشه های اجرایی آسانسور استخراج می شود.
۶- طراحی آسانسور و انتخاب قطعات: دپارتمان فنی شرکت سهند فراز کیمیا با استفاده از نرم افزار های طراحی مخصوص آسانسور و با توجه به محاسبات انجام شده نسبت به انتخاب قطعات مناسب آسانسور انتخابی اقدام می نماید.
۷- نصب درب و ریل آسانسور: ریل آسانسور را می توان به عنوان اساس آسانسور دانست. چرا که کیفیت جنس این قطعه و اجرای صحیح و دقیق این قطعه تاثیر مستقیم بر کیفیت حرکتی آسانسور دارد. شرکت سهند فراز کیمیا با استفاده از ابزار های دقیق و تکنسین های نصب آموزش دیده و دارای تجربه در نصب انواع آسانسور سعی در بالابردن کیفیت حرکتی آسانسور ها دارد.
۹- ارائه نقشه های آماده سازی چاه: دپارتمان فنی شرکت سهند فراز کیمیا بعد از اجرای درب و ریل نسبت به آماده سازی نقشه های آماده سازی چاه و نقشه اجرایی دال بتونی و موتورخانه جهت هر پروژه به صورت اختصاصی اقدام می نماید. همچنین جهت جلوگیری از اشتباهات احتمالی نسبت به بازدید های دوره ای از تمامی مراحل آماده سازی چاه اقدام می نماید.
۱۰- ارائه نقشه های سه بعدی کابین: یکی از موارد موثر در زیبایی ساختمان کابین آسانسور می باشد. شرکت سهند فراز کیمیا مفتخر است با استفاده از نرم افزار های سه بعدی گام مهمی در زیبایی ساختمان ها برداشته است. طرح مورد نظر کارفرما توسط نرم افزار طراحی می شود و پس از تایید کارفرما اقدامات لازم جهت ساخت کابین انجام می شود. بعد از ساخت کابین نیز امکان بازدید از کابین ساخته شده در کارگاه وجود دارد تا در صورت نیاز اصلاحات مد نظر کارفرما در محل کارگاه انجام شود.
۱۱- نصب کابین و موتور و راه اندازی آسانسور: بعد از اتمام عملیات آماده سازی چاه، موارد توسط واحد کنترل پروژه چک می شود و در صورت عدم مغایرت اقدامات لازم جهت نصب قطعات مکانیکال و الکتریکال انجام می شود. این مرحله از عملیات نصب نیز به دلیل لزوم توجه به ایمنی آسانسور دارای حساسیت بالایی می باشد. لذا لزوم انجام عملیات نصب توسط تکنسین های دارای مهارت و تجربه بیش از بیش احساس می شود.
۱۲- کنترل پروژه و تحویل پروژه: بعد از اتمام عملیات نصب و راه اندازی واحد کنترل کیفیت سهند فراز کیمیا نسبت به کنترل عملیات و کنترل حرکت و….. اقدام می نماید. در صورت سلامت آسانسور و درست بودن عملیات نصب، آسانسور جهت بهره برداری آزمایشی تحویل کارفرمای محترم می گردد. همچنین آسانسور تحویل واحدهای سرویس و نگهداری و اخذ استاندارد شرکت سهند فراز کیمیا می گردد تا اقدامات لازم توسط این واحدها انجام گیرد.